Ring til os på 40 89 80 41

Organisations- og kompetenceudvikling

Vækstkultur, Organisations- og kompetenceudvikling

Set i et organisationsudviklings perspektiv er det at nære og udvikle en samarbejdskultur der er varm og målfremmende, den fornemmeste opgave overhovedet.  Det er når alle involverede indgår åbent i forhold til at udvikle samarbejdskulturen, og skaber intern udvikling, der sker noget magisk. Det føles – i det interne samarbejde – som om tingene ligesom går i hak og alting bliver lidt nemmere.

Denne samarbejdskultur kan ikke skabes ovenfra, af en ledelse – kultur er noget fælles, men en ledelse kan lægge trædesten ud for den ønskede udvikling, og klæde medarbejderne kompetencemæssigt på.

Jeg tilbyder såvel individuelle skræddersyede kompetenceudviklingsaktiviteter, og modulopbyggede læringsforløb, der tematiserer de kompetencer der skal være til stede for at skabe positiv vækst i virksomhedens interne samspil.

Jeg arbejder hertil tæt sammen med ”Affectum” og vi kalder det VækstKULTUR®.

I et effektive modulopbyggede forløb sætter vi de personlige og sociale kompetencer der er forudsætningen for at skabe udviklingskultur i virksomheden under lup, og løfter den fælles bevidsthed.

Læs mere om VækstKULTUR®  her: https://affectum.dk/v2/vaekstkultur/ eller kontakt Affectum: info@affectum.dk og hør nærmere.

Jeg samarbejder med Affectum om kompetenceudvikling og vi har tilsammen har arbejdet med udvikling, styrkelse af samarbejdskulturen, konfliktforebyggelse og psykisk arbejdsmiljø i mere end 250 danske organisationer.

Skriv til info@larsdencker.dk eller info@affectum.dk eller ring på 40 89 80 41 for en uforpligtende snak.

Skriv til mig

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte mig.